Have og bede

Går du med overvejelser om at omlægge din have, få plantet en hæk eller noget helt tredje indenfor anlægsgartnerfaget? Så kan Have & Anlæg ved Ole Christensen være behjælpelig. Vores erfaring er stor, og det kommer også til udtryk, gennem det arbejde vi udfører. Vi sætter en stor ære i at udføre et arbejdet, så du er tilfreds med resultatet.

Etablering af have

Har du allerede nu en have, som du godt kunne tænke dig at lægge om? Eller har du købt en ny grund, og skal have anlagt en have for førstegang, så kan Have & Anlæg ved Ole Christensen være behjælpelige med dette.

Nogen er havemennesker og andre er ikke. Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på behovet og engagementet hos dig, når det kommer til havearbejde. Det er vigtigt at få klarlagt ønsker og forventninger, så man sikrer sig, at man ender med et godt resultat, du også bliver glad for på lang sigt. Der er mange måder at anlægge en have på. Man kan vælge at haven kun skal bestå af en ny græsplæne, hvis du ikke har lysten til at skulle vedligeholde bede og planter. Har du større tendens til grønne fingre, kan man f.eks. inddrage et flot sammenspil af bede og træer. Det er helt op til den enkeltes behov. Vi står gerne til rådighed uanset, hvad ønsker du har til din nye eller eksisterende have.

Indenfor anlægsgartnerfaget tilbyder vi:

  • Omlægning eller etablering af have. Skal du have omlagt din have, kommer vi gerne og graver din nuværende have op, og jævner den ud, så den er klar til at få sået nyt græs, evt. anlagt nye bede, plantet træer osv. Vi laver gerne en tegning over projektet, så du visuelt kan se, hvordan din nye have bliver.
  • Såning af græs. Vi har maskiner og redskaber, som sikrer dig et godt og jævnt resultat, når vi sår nye græsfrø.
  • Entreprenørarbejde. Vi råder over mindre entreprenørmaskiner, som kan være behjælpelig med nedgravning, flytning af jord osv.