Belægning

Private

En belægningsopgave er synlig i mange år. Derfor er det også vigtigt at opgaven er udført korrekt, og sidder lige i skabet. Vi har mange års erfaring i branchen, og Have & Anlæg ved Ole Christensen, har kompetente medarbejdere, som har en stor faglig stolthed.

Udover at vi udfører opgaven, er vi også gerne behjælpelige med sparring og tegninger over projektet. Vores erfaring giver os grundlag for konstruktive ideer og forslag, til dit næste haveprojekt eller din nye terrasse.

Indenfor belægning ved private, udfører vi:

  • Etablering af terrasser. Terrasser kan laves og designes helt enkelt, eller med stor variation i mønster og sten. Samtidig kan man vælge at integrere bede, bålpladser osv. Det er helt op til den enkelte kundes ønsker og behov.
  • Etablering af Indkørsler. En indkørsel kræver et godt underlag, og det rigtige valg af belægnings sten. Det er altafgørende at underlaget er hårdt og massivt, så det kan klare det pres det bliver udsat for.
  • Etablering af gangstier. Gangstier kan være med til at give et godt spil, og en variation i haven eller indkørslen. Gangstier kan laves med sten, grus, flis osv. Der er et hav af muligheder, også i forhold til udformningen, hvor man kan vælge at lave gangstien snoet og blød eller kantet og lige.
  • Belægning ved bede. Et bed kan anbringes mange steder i et anlægsprojekt. Det kan etableres som en del af terrassen, haven eller langs husmuren. Ved at lægge en belægningssten i ydergrænsen af bedet, formår man at ”tegne” grænsen op imellem bedet og græsplænen eller grusset. Det kan være med til at give en flot finish, og et skarpt udtryk.
  • Etablering af trapper. Har man valgt at forhøje sin terrasse, eller har man nogen kuperede områder i sin have, som f.eks. en lille vold eller andet, kan det være oplagt at få etableret en trappe. Det kan have sine praktiske fordele, men det kan også være med til at skabe et unikt udtryk i haven eller ved terrassen. En stentrappe kan sammensættes og udarbejdes på mange måder, og man kan igen sammensætte struktur, udformning og sten, så man på den måde får skabt det udtryk man ønsker.

 

Erhverv

Vi udfører ikke kun belægningsarbejde for private, men også opgaver for erhverv. Vi tilbyder bl.a. at anlægge parkeringspladser og industripladser.